My projects | Eigene Arbeiten

Let me be your hero, baby

"The OUTNOW! - Festival opened with concentrated femininity and a courageous "Fuck you!" against the male gaze. A prelude that left questions."

Lees meer 

4.48 APOCALYPSE

Deze verontrustende en fantasierijke monoloog probeert zelfhaat om te zetten in maatschappijkritiek. Als iedereen strijdt tegen de eenzaamheid, kunnen we dan niet beter een leger vormen?

Lees meer

 

Too old to die, too young to try

Een fysieke performance van het collectief DAS LEMNISCAAT, ontstaan uit onderzoek, associaties en ideeën rond het thema stilte.

Lees meer

 

Eisbären müssen nie weinen

Concertvoorstelling met Merel Severs, Peter Kolpa, Maxime Vandommele.

Lees meer

 


Theater

Imagine The Silence

"In een wereld waarin alles zo veranderlijk is, is het prettig het idee te hebben dat jij zelf een solide centrum bent. Maar dat idee van continuïteit in onze identiteit wordt door de makers in twijfel getrokken. Het is de schijn van continuïteit, die we creëren met hokjes en labels die een houvast geven, maar daardoor ook beperken. En anderen het idee geven dat je conclusies kunt verbinden aan factoren die soms niet eens een (welbewuste) keuze zijn. Dat grote borsten seks betekenen en okselhaar dat je een feminist bent."

 Elise van Dam in Theaterkrant (april 2017)

Lees meer

Bάκχαι

Aan de deur van een nachtclub staat Bacchus te grijnzen. Met schalkse blik en rauwe stem lokt hij mensen naar binnen. Om te komen kijken, ruiken en proeven van zijn bacchanten.

Lees meer

Domain of Things

Domain of Things speaks of a society at the brink of discovery and destruction, and divided between a drive for individuality and a compulsion for connection.

Lees meer

Ticken

Ist die Zahl 0 = Nichts und ist der Abstand zwischen 0 und 1 größer als zwischen 1 und 2? Was für ein Zeitmaß besitzt die Geduld und wie lange ist der Lauf der Dinge?

Lees meer

Infantania

"De spelers vormen een ontwakende gemeenschap in een krakende en piepende stad. Ze komen langzaam tot leven." 

Lees meer

You Know I'm No Good

Othello

Een intens verhaal over wat lust, ambitie, angst en jaloezie met jonge mensen kan doen. Othello begint met een uitzinnig feest dat 48 uur later eindigt in een noodlottige moord.

Lees meer

Our House

“Een donkerslag veegt met een zuigend geluid hun taferelen steeds weg. Die donkerte is spectaculair zwart, zelfs geen uitgangsbordje licht op. Zo donker krijg je het alleen maar in een theater dat je eigen huis is.” 

Lees Meer

Der Findling

 Ihre Körper verwesen und die Erinnerung verblasst, aber wir wollen es nicht so schnell vergessen wie es erzählt ist: denn da war etwas in all dem, etwas Wortloses Ortloses Bedeutungsloses Loses.

Lees meer

It's A Beautiful Day

"een krachtig statement over schoonheid die ondanks alles standhoudt"

**** de Theaterkrant

Lees meer